De werking van de XVS Infrashaper

De XVS Infrashaper® is speciaal ontworpen om op een efficiënte manier vet te verbranden. De comfortabele eigenschappen van liggend fietsen in combinatie met de uitgekiende infrarood technologie zorgt ervoor dat u of uw klant de beste resultaten behaalt èn tegelijkertijd gemotiveerd blijft.

Geen uitputtingsslag, geen drempel die iedere keer weer hoger lijkt te worden. Nee, u of uw  klant gaat zelfs uitkijken naar de volgende sessie zodra men van het toestel afstapt. Niet alleen de training is comfortabel, ook de bediening middels een touchscreen display (optie) zorgt ervoor dat u alle functies kunt blijven beheren vanuit uw liggende positie.

Waarom het werkt:

 De XVS Infrashaper® is het resultaat van jarenlange onderzoeken naar een verbetering van het vetverbrandingssysteem. Uit onderzoek bleek dat de opgehoopte vetmassa op sommige delen van het lichaam niet makkelijk te verbranden was omdat er simpelweg onvoldoende energie verbruikt werd rondom deze vetmassa. Door de persoon tijdens de training bloot te stellen aan infrarood en/of vacuum (onderdruk), werden de resultaten soms met factor 5 verhoogd.

In combinatie met de XVS VacuShaper®, de XVS RollShaper® en de XVS VibraShaper® bereikt uw klant het beste resultaat!.