Over Slender You

Slender You is een manier van bewegen, waarbij gebruik wordt gemaakt van zes gemotoriseerde bewegingstoestellen, die elk gedurende tien minuten de spieren in een apart gedeelte van het lichaam stimuleren. In ongeveer een uurtje slenderen is elke spiergroep aan bod geweest en voelt u zich heerlijk ontspannen en fit.

De Slender You toestellen, ook wel Slender You banken genoemd, werden oorspronkelijk ontwikkelt door een arts in de Verenigde Staten voor het revalideren van polio patiënten. Bijkomend effect van de Slender You apparatuur bleek een ongelooflijke vermindering van de omvang in centimeters.

Slender You concentreert zich op versterking, versoepeling en verslanking van de spieren en beschikt daarom over een ruim pakket variërende houdingen en oefeningen op de toestellen, waardoor tevens mensen met medische klachten, als bijvoorbeeld reuma, artritis en spieraandoeningen, de mogelijkheid biedt op verantwoorde en veilige wijze aan hun conditie te werken.

Wij zijn ons allemaal bewust, dat een gezond leven en lichaam van groot belang is, echter het valt niet altijd mee om
voldoende lichaamsbeweging en een gezond eetpatroon in te passen. Bovendien wordt het streven naar een gezond lichaam voor sommigen van ons beperkt door overgewicht en/of medische klachten.

Slender You werkt:

  • op een geweldige manier voor mannen en vrouwen om dagelijkse stress af te bouwen
  • voor wie op een aangename manier zijn of haar lichaam in conditie wil brengen en houden
  • als bewegingstherapie voor mensen met (medische) klachten
  • als ondersteuning voor hen, die een dieet (gaan) volgen en aan hun lichaam willen werken
  • figuur corrigerend, effectief voor versteviging van de huid en vermindering van cellulite
  • voor wie even uit de dagelijkse sleur wil zijn