Het succes Slender You

Men zou kunnen zeggen dat op het gebied van gemotoriseerde beweging Slender You aan de top staat. Feit is dat wij deze positie niet zomaar hebben weten te realiseren. Mr. Bob Clark van Slender You international, Inc., de stichter van Slender You, is al sinds 1983 actief op de bewegingsmarkt. Hij heeft hiertoe een belangrijke bijdrage geleverd.

Nummer één worden op het gebied van bewegingstoestellen was één zaak. Aan de top blijven vraagt om nog meer energie en inspanning. Het Slender You concept en vooral de Slender You exploitanten ondergaan deze inspanning graag.

Alles draait en staat om samenwerking en een langdurige filosofie ! In bijna alle landen van onze moderne westerse wereld is Slender You vertegenwoordigd. Een organisatie die door zijn degelijke en betrouwbare manier van werken in staat is een stevig concept aan te bieden, te verzorgen en te onderhouden.

Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van Slender You niet alleen te danken is aan de toestellen. Het is het volledige concept dat de groei van onze firma’s bewerkstelligt. Het feit alleen al dat Slender You met meer dan 200 studio’s in de Benelux marktleider is, heeft gezien de enorme naamsbekendheid, ook in de medische wereld, een zeer positieve uitwerking op de nieuw te starten studio’s.

Velen hebben geprobeerd het succesvolle Slender You concept te imiteren of te evenaren, middels toestellen die een nagemaakte werking hebben of welke een nieuwe generatie zouden zijn, géén één is het gelukt de kwaliteit van het Slender You concept te evenaren !