Audio

 • Sound Around

  1015-soundarroundSoundAround, muziek van alle kanten

  Een driedimensionale geluidsbelevenis dankzij vier luidsprekers en een subwoofer. De SoundAround optie biedt met de feature SoundAround Basic een professionele muziekkwaliteit. Door de bouw van het apparaat en de plaatsing van de speakers, beleeft u tijdens het zonnen de muziek intens, zonder dat de mensen buiten de cabine er last van hebben. Het SoundAround Basic-pakket bevat vier externe muziekkanalen, My MP3 en Smartvoice.

 • Sound Around PLUS

  1804-icon-sound-around-plus SoundAround Plus, meer muziek

  Het SoundAround Plus pakket bevat als extra upgrate nog twee interne kanalen met twee SD kaartjes welke vooraf geinstalleerd zijn met relax muziek en energieke muziek. Deze SD kaartjes kunnen eventueel ook met eigen muziek geprogrammeerd worden.

 • Smart Voice

  0139-smartvoice-06  SmartVoice, vertel het maar

  Een vriendelijke stem die u begeleidt door het menu van mogelijkheden. De iconen in het display zijn duidelijk, maar soms wilt u net iets meer informatie. SmartVoice legt de verschillende features uit en is uw reisgids tijdens deze minivakantie in de zon. Smartvoice is enkel verkrijgbaar in combinatie met SoundAround. De unieke techniek van SmartVoice is geïntegreerd in het SoundSystem. Duidelijk verstaanbare en aangename stemmen begeleiden de zonaanbidder waar gewenst tijdens de zonnesessie. SmartVoice is beschikbaar in maar liefst 17 verschillende talen, waardoor uw klant in zijn eigen taal kan worden bediend.

 • My MP3

   My MP3, jouw tijd jouw muziek

  Een heerlijk muziekje tijdens uw zonnesessie is een luxe waar veel mensen inmiddels aan gewend zijn. Smaken verschillen en daarom kunt u bij uw Luxura eenvoudig uw eigen muziek inpluggen. Met de connectie voor een MP3-speler kiest u gemakkelijk en zelf op welke muziek u wegdroomt, juist in combinatie met de feature SoundAround Basic of Plus. Het zonneapparaat fungeert als ‘box’ en u bedient uw eigen MP3 speler met uw eigen muziekvoorkeur. Via het display van uw Luxura zonnebank is het mogelijk om het volume te regelen. Inpluggen en genieten – zo simpel is het! My MP3 is enkel verkrijgbaar in combinatie met SoundAround Basic of Plus.


Gezichtbruiners

 • HPS

  HPS, effectiviteit is het toverwoord

  HPS staat voor High Power System en is het speciale spiegelfilter dat de SLi-gezichtsbruiner nog effectiever laat zijn. Het garandeert verantwoorde en doeltreffende bruining van het gezicht met directe pigmentatie en geeft het apparaat een visueel mooi spiegeleffect. Het High Power System is gemaakt van speciaal gehard glas dat voorzien is van een professioneel filter. Het filter laat zowel UVA- en UVB stralen door, evenals infrarood licht. Deze uitgebalanceerde combinatie van licht levert de optimale effectiviteit en een direct bruiningsresultaat.

 • BPS

    BPS, perfect in balans

  BPS staat voor Balanced Power System en is het speciale spiegelfilter dat de SLi-gezichtsbruiner nog effectiever laat zijn. Het garandeert verantwoorde en doeltreffende bruining van het gezicht met directe pigmentatie en geeft het apparaat een visueel mooi spiegeleffect. Het BPS filter is speciaal ontworpen voor EU-type III en de 0,3 norm. BPS is gemaakt van speciaal gehard glas dat voorzien is van een professioneel filter. Het filter laat zowel UVA- en UVB stralen door, evenals infrarood licht. Deze combinatie van licht levert een direct bruiningsresultaat.

 • SLi+

    SLi+, met het gezicht in de zon

  Deze hogedruklamp met enkelvoudige fitting is de speciaal ontwikkelde luxe gezichtsbruiner van de X10. SLi+ biedt een schittering als een diamant en levert spectaculaire bruiningsresultaten. Het is een uitgebreidere versie van de SLi gezichtsbruiners die standaard in de Luxura X10 zijn verwerkt. De SLi gezichtsbruiners zijn dwars geplaatst in een paraboolfilter. SLi+plaatst de lamp met een enkelvoudige fitting in een speciaal ontwikkelde reflectorbehuizing. Dit levert een visueel diamant effect en een perfecte reflectie voor optimale opbrengst.


Comfort

 • Contour PLUS

  ContourPlus, het steuntje in de rug

  Optimale ontspanning terwijl u bruint op de Luxura X10, we maken het u gemakkelijk met de ergonomisch gevormde acrylplaten. Deze feature staat voor acrylplaten die het lichaam optimaal ondersteunen. Vervaardigd van kwalitatieve acryl zorgt ContourPlus voor een sterke, hygiënische basis die de optimale bruining levert in een comfortabele positie.

 • CliMax

   CliMax, laat maar waaien

  De airconditioning van een zonneapparaat is een uiterst geliefde feature voor een prettige zonnesessie. Het apparaat en het lichaam worden niet te warm. De feature Climax is de airconditioning van Luxura zonneapparatuur. Wanneer deze geactiveerd wordt, komt airconditioning gekoelde lucht in de bruiningstunnel en onder de acrylplaat.

 • X Sens

    Xsens, verwennen met geur

  Een aangename geur wordt via het ventilatiesysteem verspreid door de zonnetunnel dankzij Xsens. Met een keus uit de geuren Ocean, Blossom en Sandelwood ondervindt de zonaanbidder een extra dimensie aan de zonnesessie. Xsens kan eenvoudig door de gebruiker worden geactiveerd of gestopt via het centrale bedienpaneel. Een vleugje aroma tijdens de zonnesessie laat uw klanten de zonnesessie nog intenser beleven. Wegdromen bij de exotische geuren en herinnering aan vakantiewarmte, tijdens het zonnen de heerlijk frisse oceaangeur ruiken of jezelf weer helemaal opladen met de plezierige geur van bloesem. De heerlijke aroma’s vergroten zonder meer de wellnessbeleving!

 • Q Sens

   Qsens, vernevelende verkoeling

  Voor een complete natuurlijke verfrissing (als optionele aanvulling op het innovatieve ventilatiesysteem) sprenkelt Qsens een heerlijke waternevel over het zonnende lijf. De minuscule waterdruppeltjes geven een subtiele verkoeling en maken de bruiningssessie tot een waar genot. Twee nevelverstuivers zijn optimaal in het toestel geïntegreerd (één aan de voet en één aan de hoofdzijde) en besproeien het lichaam gelijkmatig. Het waterreservoir zit netjes weggewerkt in het apparaat en kan gemakkelijk via de opklapbare bank worden aangevuld.


Techniek

 • IP Control

  IP Control, intelligente effectiviteit op 3 niveaus

  Intelligent Power Control (IP Control) optimaliseert de prestatie en de effectiviteit van de bruiningslampen, die voldoen aan de nieuwe Europese norm, op drie niveaus.

  Een prachtige bruine teint is het resultaat van deze exclusief door Hapro ontwikkelde technologie, die de efficiëntie van de lamp het best laat uitkomen. IP Control compenseert de verouderingscurve van de lamp en garandeert de gehele levensduur de maximale output binnen de Europese 0,3 W/m2 norm of de specifieke UV type III gebieden. IP Control is tevens verantwoordelijk voor de warme-start technologie die de levensduur van de lampen verlengt tot wel 1500 branduren! Zwarte uiteinden aan de lamp behoren tot het verleden met IP Control. Het derde voordeel dat IP Control geeft, zult u als exploitant zien op uw energienota. Het geavanceerde CHIPsystem voorziet in de energiebehoefte op zeer constante wijze, waardoor per lamp tot 25% energie wordt bespaard. Zonaanbidders van de Luxura X10 leveren niets in voor deze besparing, omdat de output gedurende de gehele 1500 branduren gelijk blijft en daarmee het bruiningsresultaat.

 • XL Light

   XL Light, van top tot teen

  De zonaanbidders vewachten een geheel gebruind lijf wanneer ze komen zonnen. Dat is dan ook precies wat ze krijgen dankzij de XL Light feature van Luxura X10. Met het maximale bruiningsoppervlak hoeven geen concessieste te worden gedaan. Voor een netto bruiningslengte van de lampen, moeten we vanwege de sokkels toch al snel 10 cm aftrekken. De extra lange bruiningslampen van twee meter garanderen echter een bruine kleur van letterlijk top tot teen. Standaard bruiningslampen hebben een lengte van 176 cm.

 • Ambient Flow Light

    Ambient Flow Light, net dat extra accent

  Wat licht al niet kan doen! De feature Ambient FlowLight zorgt tijdens de zonnesessie voor een mooie sfeer, maar ook wanneer het apparaat ‘stand-by’ staat, wordt het prachtige design gecomplimenteerd dankzij de smaakvolle lichtaccenten. Ambient FlowLight bevat 15 ‘flow’ programma’s waarbij de verschillende kleuren in elkaar over gaan of 30 constante kleuren. Een lust voor het oog die de lust naar een gezonde bruine kleur prikkelt. Deze feature laat de Luxura stralen op elegante wijze waardoor deze visueel nog aantrekkelijker is!