Luxura V8, duidelijke klasse

De Luxura V8 staat als een huis, maar neemt een stuk minder ruimte in! Binnen in de verticale zonnecabine is er veel ruimte waardoor de staande zonnesessie veel bewegingsvrijheid geeft. Een bijzondere ervaring voor uw klanten, waarbij 48 bruiningslampen rondom een gelijkmatige bruining geven. Uit een grote kleurkeuze selecteert u de perfecte match met de stijl van uw bedrijf. Het zonnige  Het decoratielicht vestigt extra aandacht op het mooie apparatuur als ze staat te stralen in de ruimte.

Van top tot teen

Staand zonnen van top tot teen! Staand zonnen levert voordelen op voor de gebruiker (geen witte plekken door drukpunten, actievere etc.) en voor de exploitant (minder ruimte nodig, goede aanvulling op het aanbod etc.) Voor de Luxura V8 kunt u bovendien een aansluitende omkleedcabine toevoegen, welke perfect past bij het design van het toestel, waardoor u geen aparte ruimte hoeft te realiseren! De stoere deuren zijn vederlicht en hebben een korte draaicurve, dit werkt ruimtebesparend. Optioneel zorgt Xsens voor een aromatisch beleving en voor de actievere bruiningssessie (waarbij u tegelijkertijd zont en het lichaam traint), is er een speciale vibrerende vloer met speciale trainingstrilplaat, namelijk de ‘vibra plate’.

Voor de V8 is er een speciaal pakket te bestellen met de luxe feature Qsens en een MP3 aansluiting. Qsens biedt een extra zonbeleving met twee vernevelaars die een heerlijke waternevel verspreiden. De populaire MP3 aansluiting maakt het mogelijk dat de zonaanbidder zijn eigen MP3speler gebruikt voor de muziek en de bediening hiervan. Deze features maken de V8 minivakantie nóg een stukje leuker.